Ekrandaki parlaklık uçucudur
'Canım Ailem' dizisinin ilk bölümünde övgü yağmuruna tutulan Şebnem Bozoklu, neden şimdiye kadar ekranda görünmediğine açıklama getirdi.
atv'nin yeni bombası 'Canım Ailem'in ilk bölümünde izleyicilerin gönlünü fethetti Şebnem Bozoklu... Uğur Yücel, Ozan Güven ve daha pek çok büyük oyuncunun arasında yıldız gibi parladı... 'Meliha' rolüyle harikalar yarattı... Şimdilerde herkes, "Bu oyuncu daha önce nerelerdeydi? Niye bu kadar geç keşfedildi?" diye soruyor.
Sabah'a konuşan Bozoklu, şimdiye kadar ön plana çıkma gibi bir derdinin olmadığını belirterek, "Hiç menajerim, ajansım olmadı. Kendimi çektim ve sadece tiyatro yaptım birçok yerde. Hâlâ da yapmaya devam ediyorum. Tiyatro hep hayatımda olacak. 'Canım Ailem' benim televizyondaki üçüncü işim. 10 bölüm kadar 'Selena'da oynadım. Geçen sene de 'Derman' adlı dizideydim. Aslında ben uğraşmadım hiç... Bu yüzden TV izleyicisi beni tanımıyor" dedi.
Canım Annem dizisinde oynamaktan çok mutlu olduğunu anlatan Şebnem Bozoklu, televizyondaki parlaklığın ise uçucu olduğunu söylüyor. Bozoklu, "Ben hayatla daha ilgiliyim. Şöhret, ani çıkışlar olabilir ama ani inişler de olabilir" şeklinde konuştu.